11 Temmuz 2014 Cuma

Site İmleme - Sosyal İmleme - Site İmle

Sosyal haber siteleri yerine web sitelerini site imle daha spesifik makale ve blog gönderileri odaklanarak standart sosyal imleme sitelerinden farklıdır. Bu nedenle, onlar haber büyük bir kaynak olabilir, ve aynı zamanda popüler haber üzerine yorum bırakarak tartışmaya katılmak için yeteneği sunar.
Sosyal imleme ve sosyal haber Özellikle görmek istediğiniz hedef sağlar. Bunun yerine, bir arama motoru girmeden bir şey yazdıktan sonra bir samanlıkta o iğne ararken, hızlı aradığınız ne öğeleri daraltmak.
Birçok sosyal imleme siteleri son eklenen listeleri ve popüler bağlantıları göstermek için, hem güncel kalmak ve ilgili bilgileri görebilirsiniz. 

Örneğin, sen hakkında daha fazla öğrenmeye ilgi diyelim sosyal alışveriş . Bu sitelerden birinde sosyal alışveriş için arama ve iki makale ile gelebilir: yüz oy ile bir ve iki oy biri.
Bir yüz oy makale iyi bir seçim olabilir söylemek oldukça kolaydır. Ve bu veya yararlı olmayabilir bağlantıları sayfadan sonra sayfalarca bir arama motoruna "sosyal alışveriş" koyarak ve görmeye çok daha kolaydır.
Peki, arkadaşlarınıza imlerini göndermek için bir yol olarak başladı gerçekten sosyal arama motorları haline geldi. Artık bir samanlıkta iğne bulmaya sonuçları binlerce sayfa gerekir. Şimdi, sadece, bir sosyal imleme sitesine gitmek ilgi eşleşen kategori veya etiket seçin, ve en popüler web sitelerini bulabilirsiniz.


sosyal imleme siteleri,sosyal imleme nedir,türkçe sosyal imleme siteleri,sosyal imleme programı,dofollow sosyal imleme siteleri,yabancı sosyal imleme siteleri,sosyal imleme eklentisi,sosyal imleme scripti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder