1 Kasım 2014 Cumartesi

Parti Kumaş Alanlar - Ucuz Kumaş - Parça Kumaş Alanlar

Parti Kumaş Alanlar. Üzgünüm, hiçbir uzman buradayım, ama ne daha az tartılır? Verilen spec lif içeriği ve lif içeriği varyasyon giysi ağırlığını etkiler, ancak 90/10 mal sizin 90/10 mal tartmak gerektiğini kabul daha hafifti söylüyorsunuz ve böylece şüpheli içeriği 90/10 değil mi? Yoksa 82/18 90/10 senin ucuz kumaş değiştirdi ve başka bir şey değişmedi söyleyerek, ve sen beklemiyorduk bir ağırlık değişimi gözlemlemek, ancak lif içeriği bir fark yükledikleri var?

Parti Kumaş Alanlar. Mal ağırlığı ve lif içeriği bağımsız değişkenler olmalıdır. Sen 100g ağırlığında bir 90/10 kumaş veya 100g ağırlığında bir 82/18 kumaş yapmak gerekir. Bağımlı değişkenleri bu iki gözlük verilen, iplik ağırlık veya yoğunluk olacaktır.
Parti Kumaş Alanlar. Benim bırakmalıyız ortasında (nedeniyle lif içeriği fark) ama aynı tartmak olmaz demek istedi 'evet, öğeleri aynı ağırlıkta olacağını' söyledi.
Parti Kumaş Alanlar. Eğer bir yüzde var, bunun ne olduğunu "bütün" "parçası" olduğunu anlatan, çünkü malzeme aşağı kırılma ve ağırlık hiçbir korelasyon nedenidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder