5 Mart 2017 Pazar

Elbise Kumaşı Elbiselik Kumaş.

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ ÇİN TIKLAYINIZ. 


 Parça Kumaş Alanlar. En rahat gömleklik olan Oxford bezi yine de oldukça yumuşak ve rahat. Kumaş Alan. Daha rahat bir kumaş, en doğal şekli düğme-aşağı yaka. Kumaş AlanRenkli ve desenli Oxford gömleklerinde, sadece bir yönde ilerleyen iplikler boyanırken diğerleri beyaz kalır. Kumaş AlanBu, sepet dokuma kumaşını (çözgü ve atkı iplikleri çift olarak birbirine çaprazlayan bir kumaş) 
karakteristik tekstürlü görünümünü verir.


TÜM ÇEŞİTLERİMİZ ÇİN TIKLAYINIZ. 

 Pinpoint Oxford da aynı şekilde dokuma ama daha ince iplik ve dolayısıyla daha pürüzsüz ve daha resmi. Royal Oxford daha da ince ve gururla yünlü takım elbise ve pahalı kravat yanında durabilir.
Poplin Kumaş

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ ÇİN TIKLAYINIZ. 

Kumaş AlanPoplin daha pürüzsüz bir doku taşır ancak aynı ağırlığa sahip, ince bir ipliğin tek yönlü çalışması, kalın bir kalınlık ile birbirine yapışması sonucunu doğuruyor. Yumuşak ve rahattır ve çoğunlukla daha rahat gömleklerde kullanılır. Renkler burada kendilerini evde kolayca buluyor ve özellikle de sportif desenler gerekiyor.

Doku Kumaş

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ ÇİN TIKLAYINIZ. 

Parça Kumaş. Pamuklu dikiş, şimşir diyagonal örgü, formaliteden ödün vermeden zengin dokulu gömlekler üretir. Yaprak boynuzlu dimi dikişinde, diyagonallerin yönü kumaşa daha fazla derinlik kazandırarak her çeyrek inç kadar ileri ve geri geçer. Parça Kumaş. Fırsat ya da heves sağlam bir gömlek isterken, dimi kumaşla büyük bir doku oluşturarak rolü oynuyor.
Parça Kumaş. Örgüsü poplin'e çok benzer olan, daha yoğun bir şekilde paketlenmiş olan bir kumaş olan günlük günlük aşınma için en resmi gömlekliklerden biridir. Uçtan uca geniş kumaş, görsel bir doku için değişen renkte iplikleri birbirine bağlayarak yapılan bu genişlik, bir kol uzunluğunun ötesinde sağlam gibi görünür. Sıkı örgüsü sayesinde bu kumaş enfes desenleri sergiler
Kumaş Satışı. Düz bir bire bir örgü olan bu kumaş, geleneksel olarak, ince bir kontrol efekti oluşturmak için başka bir renkle beyaz kullanır. Bazen iki renk, bir "çift atış" renk oluşturmak için kullanılır. Burada görüldüğü gibi genellikle bir şerit desenine dahil edilir (sonunda koyu mavi olan biter).

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ ÇİN TIKLAYINIZ. 

Kumaş Satışı. Örgün gömlekler zengin, dokunmuş bir dokuya sahip beyaz piquéa pamuktan yapılmıştır. Bu, siyah kravat veya beyaz kravat için uygun tek gömlektir ve başka herhangi bir şey için uygun değildir.

Pamuk vs Karışımlar
Kumaş Satışı. Saf pamukların yanı sıra, yukarıdaki tüm kumaşlar pamuk / polyester karışımlarında bulunabilir. Her birinin artı ve eksilerini yerleştireceğiz. Karışımlarla birlikte, geniş bir yüzdelik kombinasyon yelpazesine sahip olduğunuzu ve bazen birden fazla elyaf türü karıştırıldığını unutmayın. Aşağıdaki bilgiler "genel" dir.
% 100 Pamuklu Gömlek Kumaşları

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ ÇİN TIKLAYINIZ. 

 Parça Kumaş Alanlar. Artıları - Nefes alabilen, iyi ısı iletkeni, çok çekici görünüşlü, doğal, diğer gömlek kumaşlarının hangi standartta değerlendirildiği
Eksileri - Kırışıklıklar kolayca olur, pahalı olabilir, ısıyı hızlı bir şekilde kaybeder, küf ve asit / çamaşır suyu hasarına karşı hassastır.  Parça Kumaş Alanlar.
Karışık Gömlek Kumaşları

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ ÇİN TIKLAYINIZ. 

 Parça Kumaş Alanlar. Artıları - Kırışıklara dayanıklı, daha az pahalıdır,% 100 pamuktan daha sıcak, çok güzel bir görünüme sahip olabilir

 Parça Kumaş Alanlar. Dezavantajlar - Çok fazla insan yapımı elyaf kumaşın nefes alamamasını sağlayabilir, bu nedenle sıcak bir günde giymek rahatsız olur. Parlak görünebilir ve bir demirin hasar görmesine karşı daha duyarlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder