12 Nisan 2021 Pazartesi

Kaç metre Kumaş Gider Hesaplama Kumaş Hesaplama

Kumaş Alan. Vücudunuzun alt kısmında ekstra ağırlık vermemesi için koyu renk dar pantolonlar giyin ve mümkün olduğunca kalçayı gizlemesi için uzun bir gömlekle koordine edin. Gömleğin kollarını dolu veya omuz genişliğini göstermemesi için biraz gevşek ve aynı zamanda size daha fazla genişlik vermemesi için çok geniş olmaması. Ve belirgin bir bele sahip olduğunuz için, onu şık bir kemerle vurgulayın.

TÜM KUMAŞ ÇEŞİTLERİ İÇİN BURADAN GÖZ ATINIZ.. www.kumas.org

Tesettürlü elbise giymek istiyorsanız , iki yarım arasında bir denge kurabilmeniz için belden, alttan ve üstten gevşek olacak şekilde belirli olanları seçtiğinizden emin olun. Boyun yarığı ne kadar V şeklinde olursa, omuz genişliği o kadar uzak olur.

Eğer peçeli iseniz ve mütevazı görünmek istiyorsanız ve aynı zamanda kum saati bedeniniz varsa size anlattıklarım size çok yardımcı olacaktır. Daha önce de bahsettiğimiz gibi, bu vücut geniş omuzlar, ince bir bel ve geniş ve dolgun kalçalar ile karakterizedir. Ve peçeli olduğunuzda, kesinlikle bu tam alanları göstermeyen kıyafetlere ihtiyacınız var, bu yüzden aşağıdaki püf noktalarından bazılarını kullanabilirsiniz ...

TÜM KUMAŞ ÇEŞİTLERİ İÇİN BURADAN GÖZ ATINIZ.. www.kumas.org

https://www.kumas.org/giyim-konsepti-nedir-kumas-alanlar/

https://www.kumas.org/islamda-elbise-nedir-kilo-ile-kumas/

https://www.kumas.org/saten-abiye-elbise-saten-kumas-elbiseler-nedir/

https://www.kumas.org/sifon-nedir-sifon-kumas-ve-kumas-turleri-alinir/

https://www.kumas.org/kot-kumas-nedir-parca-kot-alinir/

https://www.kumas.org/dikis-makinesi-ayari-nasil-yapilir-dikis-makinesi-nedir/

https://www.kumas.org/bayan-sort-modeli-bayan-kabri-modasi-yazlik-sortlar/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder