3 Şubat 2022 Perşembe

Kaç Metre Satın Almalıyım?

Kaç Metre Satın Almalıyım?

Kumaş alışverişi yaparken, kullandığım kumaşların her biri için en az iki metre satın almayı severim. Basit bir yemek sandalyesi, bir pop minderli koltuk veya küçük bir aksan sandalye gibi küçük bir sandalye için iki kumaş satın alanlar iyi bir miktardır. Muhtemelen biraz kumaşınız kalacak - ancak işleri karıştırırsanız, işe koymanız gereken fazladan var. Sandalye tasarımlarım için baskıları karıştırmaya meyilliyim, bu yüzden sandalyenin önü için 1-2 metrelik bir stil ve arkası için 1-2 metrelik başka bir stil kullanıyorum.

1)      Kumaş Seçerken Sorulacak Diğer Sorular

2)      Mobilya parçam için kaç metre kumaşa ihtiyacım var?

3)      Bu kumaş çevre dostu mu yoksa doğal liflerden mi yapılmış?

4)      Çevre dostu kumaş temizliği için doğal çözümler var mı?

5)      Hangi kumaşlar evcil hayvanlar için idealdir?

6)      Kumaş alımı yapanlar

Parti kumaş alan. Genel olarak, kumaşlarla oynanmak içindir, bu nedenle en çok neyi sevdiğinizi görmek için farklı ağırlıklar ve dokular deneyin, çünkü sizin gibi mobilya öğeleriniz benzersizdir ve kişiliklerine uyması için farklı bir stil gerektirir.

Hangi Ağırlıkta Kumaş Satın Almalıyım?

Stok kumaş satın alanlar. Çoğu döşeme işi için, kumaşın ağırlığının ağır olmasa da orta ila ağır olmasını istersiniz. Bu, daha hafif kumaşlar olma eğiliminde olan pamuk veya keten kullanamayacağınız anlamına gelmez, ancak kumaşınızın, özellikle bir parça için tasarlanmışsa, kolayca yırtılmayacak, takılmayacak veya eskimeyecek bir ağırlığa sahip olması önemlidir. yüksek trafik kullanımına sahip mobilya (günlük kullanılır).

Kumaş alanlar. Döşemelik dünyasında, kumaşın dayanıklılığını belirtmek için “çift ovma” yaygın olarak kullanılır. Çifte ovma tipik olarak 50.000'den başlar ve 200.000'e ve üstüne çıkar. Bunu, çarşaflar için iplik sayımı yaptığınız gibi düşünün; sayı ne kadar yüksekse, kalite de o kadar yüksek ve kumaş o kadar dayanıklı olur. Kumaş alımı yapanlar. Evcil hayvanınız veya çocuklarınız varsa ya da mobilya yüksek trafikli kullanım için tasarlandıysa, leke ve solmaya karşı dayanıklı bir performans kumaşı da tercih edin. Bu şekilde, yiyecek veya su lekeleri alırsanız, kumaşa sızmaz ve hemen yerleşmez, hemen yuvarlanır.

Kumaş

2. Parti Kumaş Alanlar

3. Kumaş Alanlar

4. Kumaş Alan

5. Stok Kumaş Satın Alanlar

6. Kumaş Satın Alanlar

7. Parça Kumaş Satın Alanlar

8. İplik Satın Alanlar

9. Denim Fabrics

10. Kot Kumaş

11. KUMAŞ ALANLAR

12. KUMAŞ SATIN ALANLAR

13. Kiloluk Kumaş

14. Kilo İşi Kumaş

15. Kumaş

16. Parti Kumaş Alanlar

17. Kumaş Alanlar

18. Kumaş Alan

19. Stok Kumaş Satın Alanlar

20. Kumaş Satın Alanlar

21. Parça Kumaş Satın Alanlar

22. İplik Satın Alanlar

23. Denim Fabrics

24. Kot Kumaş

25. KUMAŞ ALANLAR

26. KUMAŞ SATIN ALANLAR

27. Kiloluk Kumaş

Kilo İşi Kumaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder