1 Nisan 2023 Cumartesi

190 Tel Astar Kumaş 170 Tel Astar Kumaş Denye Astar Toptan 70 Denye Astar 50 Denye Astar Toptan

ASTAR NEDİR

Denye Astar Kumaş. Astar terimi, giysi ve nesneler için kullanılan, içine dikilebilen veya dışarıda örtü olarak kullanılabilen bir kumaş kaplamayı ifade eder.

Elbiseler , ceketler , paltolar , etekler giyilebilirliği artırmak, yapı kazandırmak, dolgu içermek veya giysinin terden daha fazla korunmasını ve dolayısıyla zamanla daha uzun süre dayanmasını sağlamak için bir iç astara sahip olabilir.

190 tel astar kumaş. Kanvas pamuk ipek veya saten gibi çeşitli kumaş türleri kullanılarak yapılabilir . Astar ayrıca , dikiş yerlerini gizlemek ve ürüne bitmiş bir görünüm vermek amacıyla çanta , şapka ve eldivenlerin içini astarlamak için kullanılır.



Son olarak, astar terimi, bir kitabın kapağına, yani kapakları korumak için kullanılan sert karton kasaya da atıfta bulunabilir.

YASTIK KILIFI NEDİR

170 tel astar kumaş. Bizi en çok ilgilendiren terime geldik: yastık kılıfı. Daha önce de belirttiğimiz gibi, yastıkların yerleştirildiği kumaş kaplamadır, aynı zamanda kanepe ve koltukların minderlerini kirden ve cildimizin ürettiği için kullanılır.

Genellikle yastık kılıfları hipoalerjenik pamuktan yapılır, ancak piyasada ipek veya diğer ince kumaşlardan yapılmış yastık kılıfları da vardır.

Denye Astar. Geleneksel olarak yastık kılıfları beyazdı ve işlemeliydi, genellikle düğün çeyizinin bir parçasıydılar ve bir tarafa kullanıcının adının baş harflerini koyma geleneğinde bile keten ile ilişkilendirildiler.

Ancak son yıllarda bu kullanım kendini sınırlamış gibi görünüyor ve oda için seçilen mobilyalara ve tonlara uyum sağlamak için renkli veya baskılarla süslenmiş yastık kılıfları daha yaygın hale geldi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder