27 Ekim 2013 Pazar

Kumaş - Kumas - Kumaş Alan - Gabardin - Viskon - Saten

Bu bir tekniktir halı gibi farklı bir boyama özelliklerine sahip olan ipliklerden yapılmış püsküllü baskı malzemesi. On renk efekti iplikler, boyalar ve desen dikkatli seçimi ile mümkündür kadar. Warp Baskı Onlar kumaşa dokuma önce iplik çözgü uygulanan rulo baskı yapıyor. Boyama Tie Firma knot bir boya batırılır önce kumaş bağlı . Daldırılan kısmının dış boyanır ama içine nüfuz değildir.
Çözgü ve / veya atkı ipliklerinin demetleri kendi dokuma önce boyalı kravat nerede Ikat Boyama gibi boyama Kravat çeşitli formları vardır. Plangi yılında toplanan, katlanmış ya da kıvrılmış kumaş boyama genellikle özel desenler oluşturmak için dikiş ile düzenlenmektedir. Batik Boyama Bu boyama işlemi karşı olduğunu.


Bu tüm tekstil için destek sağlar çünkü düz depolama en tekstil için önerilir. Bir kapak, kapalı bir raf ya da çekmece ile bir asit-ücretsiz veya polietilen kutu düz depolama için kullanılabilir. Ağartılmamış muslin ile kutu veya raf Hattı. İdeal olarak, tekstil katlanmış olmamalıdır. Ama kaçınılmaz ise, ped asitsiz kağıt mendil ya da muslin ile kırışıklıklar. Bu üst üste birkaç tekstil yığını en iyisidir. Tekstil katmanlı gerekiyorsa, altındaki en ağır öğelerle, arasında asitsiz kağıt kullanın. Kararlı ısı ve nem ve iyi bir hava sirkülasyonu olduğu bir karanlık bir yerde saklayın.
HER TÜRLÜ - SPOT  - STOK - KUMAŞ - İPLİK - HAZIR GİYİM -  ALINIR.
 0536 336 43 43 SPOT KUMAŞ ALMAK BİZİM İŞİMİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder