24 Ekim 2013 Perşembe

Parça Kumaş Alan - Spot Kumaş Alan - KUMAŞ ALAN


Fiziksel aktivite sırasında vücut bilinçsiz ter üreterek kısmen soğutma sağlar. Su buharı çevreleyen atmosfere giyim içindeki mikro göreli nem kaçamaz eğer yalıtım hava karşılık gelen bir artış ısı iletkenliği neden artar, ve giyim rahatsız olur. Vücut çekirdek sıcaklığı azalmaya neden fiziksel aktivite durdu örneğin,Kumaş üretim yapabiliyor daha hızlı ısı kaybeder Aşırı durumlarda hipotermi neden olabilir. Terleme kurumadığı ve sıvı ter (hissedilir ter) üretilir ise, vücut ısı üretilir,
fiziksel aktivite esnasında, örneğin, aynı oranda soğutma engellenir, hipertermi ve vücut sıcaklığı arttıkça neden olabilir. Çeşitli aktiviteler ve yeterli vücut ısısı kontrolü sağlamak için gerekli terleme esnasında üretilen ısı enerjisi yayınlanmıştır.

Vücudun fizyolojik olarak gerekli sıcaklıkta kalması için ise, giyim su buharı genellikle hava geçirgenliği olarak bilinen nüfuz etmesi için kumaş yeteneği in gösterilen aktivitesi koşullar altında fiyatla terleme su buharının geçişine izin verecek şekilde bulunmaktadır. Bu özellik daha bilimsel su buharı geçirgenliği olarak sevk edilmelidir. Terleme oranları ve su buharı geçirgenliği genellikle günde gram ve sırasıyla günde metrekare başına gram birimi cinsinden belirtilmiş olmasına rağmen, en yüksek çalışma hızı sadece çok kısa bir süre için tahammül edilebilir.
HER TÜRLÜ - SPOT  - KUMAŞ - İPLİK - GİYİM - ALINIR. 0536 336 43 43
NOT: SPOT KUMAŞ ALMAK BİZİM İŞİMİZ.

1 yorum:


  1. Nefes ve su geçirmez hem de kumaş elde etmek için kullanılabilecek çeşitli yöntemler vardır. Bu üç gruba ayrılabilir:

    Yoğun kumaş dokuma.
    Membranlar.
    Kaplamalar.
    Yoğun dokuma su nefes alabilen kumaşlar

    Yoğun dokuma su geçirmez nefes alabilen kumaşlar sıkıştırılmış örgü yapısı ile pamuk veya sentetik microfilament iplikler oluşur. Ventili olarak bilinen ünlü su geçirmez nefes alabilen kumaşlar biri lifleri arasında boşluk en az uzun elyaf pamuk kullanılarak imal edilmiştir ( 1 ) . Ortalama taranmış iplikler nüfuz su için gözenekleri olan birbirine paralel olarak dokunur. Genellikle oxford örgü kullanılır.
    SPOT KUMAŞ ALINIR. 0536 336 43 43
    http://kumaşçı.com

    YanıtlaSil