8 Kasım 2013 Cuma

Kumaş - İstanbul Kumaş Toptancisi Kumaş Üreticisi KUMAŞ ALANLAR PARTİ KUMAŞ ALAN

Burada doğru soruları sormak ve gibi aklımızla mümkün olduğunca gardırop yenilemek için güvence yaygın bulunan doğal ve çevre dostu kumaşlar üzerinde kritik bir astar, var.

OrganikPamuk: Bu Gap, her yerde kırpma var. Bu iyi bir şey: geleneksel olarak yetiştirilen pamuk büyük bir yumruk paketleri ve dünyanın en kimyasal yüklü bitkileri biridir. "Organik pamuk sektörü desteklemek büyük bir yeşil bir adımdır," Rob Büyük, sahibi diyor Çevre Ürünleri . "Bu sadece organik pamuk değil, aynı zamanda bir ekonomi ve gezegen için iyi bir tarım yöntemi satın aldığınızda destekliyoruz kendi sağlık değil."


Ama satın organik pamuk da adil ticaret için emin değil, ya da sevimli tişört hala bırakarak olduğunu, geleneksel boyalar kullanarak işlenen veya denizaşırı gezi kırışmaya onu tutmak için formaldehit gibi kimyasallar ile tedavi ise yeryüzünde büyükçe ayak izi. HER TÜRLÜ - SPOT  - STOK - KUMAŞ - İPLİK - HAZIR GİYİM -  ALINIR.
 0536 336 43 43 SPOT KUMAŞ ALMAK BİZİM İŞİMİZ. Yani etiketleri her şeyi anlatmak ve bütün hikayeyi almak için derin kazmak zorunda olmayacağını önlem almak. Krem, açık yeşil ve açık kahverengi: Mümkün olduğunda, doğal olarak yetiştirilen tonlarında organik pamuk satın almak için deneyin. Ayrıca doğal ya da bitkisel boyalar tabanlı veya güvenilir etiketleri (örneğin ayı kullanarak renkli giysiler aramak ürünü gösteren sürdürülebilir organik, ve çevre dostu onaylanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder