20 Şubat 2014 Perşembe

Karışık Kumaş Alan 0536 336 43 43 Tekleme kumaş alan

Geri North Memorial, değeri analizi ekipleri alımı için yeni ürünler değerlendirmek. Bilim adamları (ve tıp bir bilim dalıdır) verileri istiyorum, ve yenilikçi kumaşlar için sağlık faydaları iddialarının inandırıcı çalışmaları ile yedeklenmesi gerekir.
Kumaş yenilik için fırsatlar sunan diğer sağlık eğilimler şunlardır:
Şimdi yakında 15 eyalette rapor edilmeli ve hastane kökenli enfeksiyonlar, artan odaklanma daha fazla zorunlu olabilir. Kumaşlar ve çekici kolay temizlenebilen, tahriş ve mikropları yanı sıra koruyucu ve rahat tek kullanım öğeleri karşı ürünler, sağlık alıcılara daha ilginç hale gelebilir.
Onları daha rahat, şık ve işlevsel hale getirmek için tesislerin yeniden tasarımını teşvik edilmesi, sağlık-bakım sağlayıcıları, arasındaki rekabet.
Nüfus ve uzun vadeli bakım, Yardımlı yaşam, üst düzey gündüz bakım ve evde sağlık bakımı gibi üst düzey bakım hizmetlerinin çoğalması demografik değişiklikler. Hastaneler ve klinikler için kıyaslanabilir özelliklere sahip bu pazarlar için Kumaş ürünleri yaşlı-bakım tesisleri için mantıklı.
Ürün yaşam döngüsü, düzenleyici yüklerin, hasta üzerindeki etkileri ve atık bertaraf maliyetlerini inceleyerek daha fazla alıcı ile çevre bilinci,. Örneğin, Sağlıklı Çevre, Amerikan Hastanesi Derneği ve EPA arasında bir ortaklık için Hastaneler 2010 yılına kadar% 50 atık azaltma bir hedef belirledi.
Çünkü Irak ve Afganistan'dan dönen ağır yaralanmalar ile gazileri de dahil olmak üzere sağlık iyileştirmeler, uzun yaşayanlar, engelliler dikkat. Temiz, konforlu, tek kullanımlık ve tahriş edici olmayan kumaşlar ve ürünler engelliler tarafından günlük olarak kullanılmaktadır.
Gelişmiş veri yönetimi, tedarik "playbooks" bu kılavuz personel ürünler arıyor ve Kuzey Memorial yeni ürünlerin yararlarını inceliyordu gibi takımlarda dahil olmak üzere daha karmaşık ve sofistike alım,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder