19 Mart 2014 Çarşamba

İp Alanlar - Kumaş Alanlar - Metre İle Kumaş Alanlar - Kilo İle Kumaş ALANLAR - Tekleme Kumaş Alanlar

Uzun yazlar ve kışlar, Eylül ayında Mayıs Kumaş  mont ve floaty elbiseler arıyoruz. Sonbahar / kış ve ilkbahar / yaz böl bulanıklık.
Ayrıca, biz her zamankinden daha bireysel bakmak daha odaklanmış. Sokak tarzı etkisi büyüyor ve blogcular sırf giymek ne moda endüstrisi oyuncular olabilir. Yani, artık sesi ayarı sadece yüksek moda tasarımcıları değil.

Oysa, biz hala bizim şapka asmak için bir şey gerekir. Trendler daha az kesin olabilir, ama yine de bir sezon deri altına almak için anahtar konum. İlkbahar / Yaz 2014 için gelişmekte olanlar önce gördüğümüz olanlar olabilir, ama onlar daha büyük ve cesur, sokak tarzı etkisiyle gelişti ve ne giymek istiyorum demektir.
KUMAŞ SAYFASINA GİDER TIKLAYINIZ.
Prada'nın duvar resimleri Chanel'in sanat galerisi ekran, modern sanat ve koyu renk 2014 gösterileri çapında büyük bir tema vardı. Celine'nın Phoebe Philo onu marka minimalist tarzı (gasp) hendeğe ve geniş fırça darbeleri ve cesur baskılar elbiselerini kaplı olduğunda, biz sadece Dulux test tencere almak istedim.
Yumuşak kumaş parçaları bir mimarın eskiz kitabın sayfasını atlayarak ile, aynı zamanda bir yay mikro eğilim. Valli de görüldüğü gibi, büyük abartılı kıvrımlar ve kavisli çizgiler düşünüyorum.
Biz 2014 gösterileri en taklit görünüyor biri  ayıran güzel şeker renkli dantel olacak bekliyoruz. Ve, Dut ve da bize oldukça pembe, nane şekeri ve yumurta ördek maviler verdi  gömlek gösterdi eğilim olsa uzak hastalıklı tatlı değil. Bu şeker kedi pençeleri vardır.
Moda hala biraz 90'larda kalmış. Ve bu sezon ilham perisi bizim favori 90s film, olduğunu. Elbiseler kayma ve de slogan te kırpılmış için, Kardeş ve de ceket ve etek eşleşen itibaren, tüm Vadisi kızlar bu sezon hakkında. 2014 için en yetenekli görünümlü kıyafet tut.
2014 yılında, erkek moda kurbanları olarak kendi haline gelecektir. Overdesigned giysi ve erkeksi saç ve cilt bakımı hatları bir bolluk gibi adil  gibi moda seçimler yapmak Y kromozomları taşıyıcıları sağlayacaktır.

Nerede tasarımcı, Bayan üçüncü kez kendi adını taşıyan markasını terk ettiğini, şimdi bir sonraki dönecek? Ve ne o henüz tasarlanmış olması için sonbaharda 2014 ile sunak sola tasarımcı-az markasının gelecek? Milan bir sonraki bölüm bu Şubat Dinle.
Son zamanlarda logolar vardır, ya da dışarı, ya da tekrar olsun konusunda tartışma büyük bir anlaşma oldu. Logolar 2014 yılında yok olmayacak, ama onlar daha ince olacak: Yani burada o var. Gucci ton-tonu çift unutmayın. Bu çanta harflerini kaplı? Zaten hendek.
Sokak-boks şort, epeyce yüksek moda tasarımcıları boyutu için üzerinde çalışıyorlar ki halter en çok tartışılan trend stilleri biri bu gün-çok kemer-olduğunu uyarlanmış. Görünüm niş ama önemli bir niş kalır: Moskova'nın  ve Finlandiya'nın gibi gelişmekte olan tasarımcılar için bak.
Erkekler için polo stil

Ofis giyim son tabulardan biri dış giyim sektöründe küçük bir yardım ile, düşmeye başlayacak. Ibex ve ofis için yeterince şık dış giyim tasarımı Prana gibi markalar ile insanların egzersiz mayo içinde daha fazla zaman geçireceksiniz. Bu her yerde Spandex-y görünüm değildir. Bunun yerine, bu güçlü dikişler ve kıyafet yürüyüş sağlam kumaşlar ile üretilmiş yıkanabilir yünlü T-shirt ve şık haki gibi, yeni bir crossover stil, ama şehir için sadece de stilleri çalışması içinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder