26 Mart 2014 Çarşamba

İpek Kumaş - Parça Kumaş Alanlar - Spot Kumaş ALANLAR

Sadece söz ipek zihin lüks düşünmeye neden olur. Ipek nasıl yapılır okuma ve ipek üretiminin arkasındaki tarih kesinlikle büyüleyici ... ve ipek ile ilgili maliyet bir pazarlık gibi görünüyor anlayış yapar! Ipek fiyatlarındaki değişimleri böceklerinin çeşitliliği ve solucan türü ile ilişkili koza kalitesi geliyor.
İpek böcekçiliği ipekböceklerinin yükselterek ham ipek üretimi. Ipek KUMAŞ ana üreticileri Çin ve Japonya'dır. Çin 3000'lerde ipek ilk üretimi ile yatırılmaktadır.

 Böceklerinin üretimi dünyanın diğer bölgelerinde ipek üretim fizibilitesini etkileyen birçok çevresel unsurlara dayanır.
İpek elyaflar ipek güve Bombyx mori tırtıl aşamasıdır ipek böceği koza toplanmıştır. Ipek böceği koza üretmek için bir lüks yaşam için tedavi edilir. Onların ortamı bir koza üretmek yaşayacak sigortalamak için kendi yaşam döngüleri boyunca kontrollü sıcaklıklarda tutulur. Solucan sahne, bir ay içinde ağırlığı 10.000 kez çarpma sağlayan, saat ezilmiş dut yaprakları beslenir.

Her ipekböceği kozası 600-900 metre uzunluğunda tek bir fiber oluşur. Bir ipek böceği koza çözülür, ve filamanın beş ila sekiz şeritlerin ipek iplik oluşturmak için kullanılır. Ipek iplik daha sonra ipek kumaş oluşturmak için kullanılır. Bir ipek bluz üretmek için doğurmak kaç böceklerinin düşünün!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder