30 Aralık 2021 Perşembe

Kilo İle Penye Nedir? Kiloyla Penye Kilo İşi Penye

Kilo İle Penye Nedir? Kiloyla Penye Kilo İşi Penye

Soğuk iklime sahip ülkelerden içi polar olan pamuklu kumaş yayılmaya başlar. Bisiklet battaniyeleri, kabarık elbiseler, flanel kazaklar ve benzerleri uzun zamandır vücudunuzun her türlü hava koşulunda korunmasında sıcaklık ve güvenle eş anlamlıdır.

Parti kumaş alanlar. Özel iplik örgüsü sayesinde, altlık hem dış giyim hem de iç giyim için idealdir. Bazıları için sert görünebilir, ancak burada çok şey dikişin özelliklerine, ipliklerin dokunmasına, doğrudan yapağıya dahil olan liflerin sayısına vb.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN BAKINIZ www.kumas.org

Kilo İşi Kumaş. Pamuklu kumaş ve astarlı dokuma, kazak, kazak, sıcak tutan elbiseler, kış sporları için takım elbise, şehir giyimi için mükemmeldir. Bu malzeme sadece sıcak değil, aynı zamanda bakması da çekici. Bir havlı  3 iplik (üç telli dokuma ile) altbilgi 320 g / cc yoğunluğa ve iki telli - 180 g / cc'ye sahiptir. Böylece herkes, tercihlerine bağlı olarak, polarlı bu pamuklu jarseden bir şey seçebilir. pazen Bu kumaşa "kış pamuğu" da denir. Flanelden ne dikilebilir ? En sıcak kazaklar, kazaklar, paltolar ve ceket astarları ondan yapılır.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN BAKINIZ www.kumas.org

Kilo İşi Penye Polarlı tüm pamuklu kumaşlar arasında kumaş alanlar yoğunluk olarak flanel ile bisiklet arasındadır. Ondan sadece kışlık şeyler değil, aynı zamanda oldukça yazlık elbiseler, bluzlar, gömlekler ve diğer kıyafetler de yapılır. Ayrı ayrı, bumazeyden yapılmış çocuk eşyaları üzerinde durmaya değer. Pamuk, yaşamın ilk aylarında bir bebek için idealdir. Spot kumaş alanlar. Hipoalerjenik ve hafiftir. Ve iç kısımdaki polar sayesinde süslü fanilalar, çocuk bezleri, küçük erkekler, gömlekler ve taytlar bebeğin yerde emeklemesini, açık yerlerde yatmasını ve hava akımından korkmamasını sağlar.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN BAKINIZ www.kumas.org

Kilo ile penye,kilo işi penye alan,kilo ile satılık penye, www.kumas.org , kilo işi satılık penye,kilo işi spot penye kumaş alanlar,kiloyla parti penye alanlar,kilo ile süprem kumaş alanlar,kiloyla kumaş satın alan yerler,kilo işi parça kumaş satın alanlar,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder