23 Aralık 2021 Perşembe

Toptan Kilo ile Kumaş fiyatları Kilo İşi Kumaş Kilo İle Kumaş

 Toptan Kilo ile Kumaş fiyatları Kilo İşi Kumaş Kilo İle Kumaş

Moda dünyasında her sezon olduğu gibi erkek modasına da hakim olan bir renk grubu vardır. Ancak bu, geçen sezonun kıyafetlerini tamamen çıkarmanız gerektiği anlamına gelmiyor, bunun yerine kıyafet koleksiyonunuza yeni parçalar eklemeniz ve popüler renklerle koordine etmeniz gerekiyor. 

Ancak modaya olan tutkunuz ne olursa olsun bozmamanız gereken temel kurallar vardır ve benimsediğiniz renklere ten renginizle uyum sağlar. Burada bir rengin popüler olup olmamasının bir önemi yok, ten renginize uymuyorsa benimsememelisiniz.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZ… www.kumas.org

Herhangi bir rengi koordine etme durumunda olduğu gibi, başlangıç ​​noktası her zaman nötr bir tabandandır ve oradan diğer seçenekleri koordine etmeye devam eder. Bir diğer değişmez kural ise birbiriyle çelişen renkleri seçmemektir.

Yeşil geçen sezon modaydı ama bu sezon renk tamamen farklı bir yöne gidiyor. Yaprakların yeşiline benzer şekilde koyu yeşil olan bir önceki sezonun modasının aksine, bu sezonki yeşil, mavi olma eğiliminde.

Mavimsi yeşili diğerlerinden ayıran, kimliğini kullanılan kumaşın belirlemesidir. Erkek bir görünüm arıyorsanız Burberry tasarımlarında olduğu gibi pamuklu veya yün tercih etmelisiniz, ancak lüks, sofistike ve minimal bir görünüm istiyorsanız bak, Gucci tasarımlarında olduğu gibi ipek kullanmalısın.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZ… www.kumas.org

Baz nötrler beyaz, siyah ve laciverttir ve hepsi bu renkle mükemmel uyum sağlar. Gri harika bir seçenek ve elbette kot pantolon. Ancak bu renk, iki rengin bir araya getirilmesinin bir sonucu olduğu için, yazı veya çizim içeren türü değil, herhangi bir eklemeden yoksun basit stili seçmeye çalışın. Grafik desen ve desenlerin manipülasyonu diğer giysiler aracılığıyla olabilir.

Süprem toptan kilo ile kumaş fiyatları, www.kumas.org ,kot toptan kilo ile kumaş fiyatları,polar toptan kilo ile kumaş fiyatları,interlok toptan kilo ile kumaş fiyatları,jarse toptan kilo ile kumaş fiyatları,viskon toptan kilo ile kumaş fiyatları,şifon toptan kilo ile kumaş fiyatları,kadife toptan kilo ile kumaş fiyatları,

Kumaş alan

Kumaş alanlar

Parça kumaş alan

Kilo ile kumaş

Ucuz kumaş

Parti kumaş alanlar

Stok kumaş alanlar

Spot kumaş alanlar

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder