2 Aralık 2013 Pazartesi

Çerkezköy kumaş Satın Alan Adana kumaş alanlar Denizli kumaş alanlar İzmir kumaş alanlar Ankara kumaş alanlar Mersin kumaş alanlar

https://www.xn--kuma-85a.com.tr/istanbul-kumas-piyasasi-sifon-kumas-alan/

https://parcakumas.com.tr/spot-kot-kumas-alan-firmalar/

https://www.xn--kuma-85a.com.tr/stok-polar-kumas/

https://www.xn--kuma-85a.com.tr/spot-kot-alanlar/

https://www.xn--kuma-85a.com.tr/parti-penye-kumas-alimi-yapan-yerler/

https://www.stokkumasci.com/kumas-alimi-yapan-yerler/

https://partikumas.com/denye-astar-190-tel-astar-70-denye-astar/

https://www.kumas.org/mikro-kumas-alimi-yapan-yerler/

https://www.kumas.org/parca-pantolon-kumasi-alanlar  

https://www.kumas.org/bluzluk-kumas-satin-alanlar-spot-bluz-kumasi/

https://www.kumas.org/bir-metre-triko-kumaslar/

https://www.kumas.org/hazir-giyim-alimi-yapanlar-giysi-alan-yerler/

https://www.kumas.org/parca-kot-alimi-satimi-yapan-yerler/

https://www.kumas.org/toptan-dikili-urun-satin-alanlar/

https://www.kumas.org/toptan-kiyafet-satin-alanlar-kiyafet-alan-yerler/

https://www.kumas.org/parca-pantolon-kumasi-alanlar/

https://www.kumas.org/kamuflaj-kumas-alimi-yapan-yerler/

https://www.kumas.org/file-kumas-alimi-yapanlar/

https://www.kumas.org/parca-denim-kumas-alimi-yapanlar/

https://www.kumas.org/denim-kumas-alimi-yapanlar/

https://www.kumas.org/viskon-kumas-alicilari/

https://www.kumas.org/kot-parcasi-alimi-yapan-yerler/

https://www.kumas.org/rips-kumas-satin-alanlar/

https://www.kumas.org/kot-kumas-alimi-yapan-kisiler/

Metre İle Kot Alan

Metrelik Kumaş Satın Alanlar

Metre İle Şifon Alanlar

Kumaş alım yerleri

Kumaş alımı yapanlar

Polyester Astar Kumaş

Merter Astar Fabrikaları

Bursa Astar Fabrikası

190 tel polyester astar

170 Tel Polyester Astar

70 Denye Jarse Astar

50 Denye Jarse Astar

Polyester Astar Satanlar

Zeytinburnu Astarlık Kumaş

Kumaş Astarcılar

Kumaş alanlar

Kumaş alan

www.kumaş.com.tr

www.kumaş.net

Parti kumaş alımı yapanlar

Parça kumaş alımı yapanlar

Stok Kumaş alımı yapanlar

Başta pamuk - - çevre ve sağlık bilinçli tüketiciler geleneksel doğal elyaf tercih olmasına rağmen, sentetik giysi üzerine, pamuk yetiştirilen en çevre düşmanca bitkileri biridir. Ama hızla Kuzey Amerika genelinde gelişmekte olan bir yeni organik elyaf sanayi giymek için ne sorunu çözmeye yardımcı olacaktır. Tüketiciler artık giyim, yatak ve organik pamuk, yün, keten, kenevir ve ketenden yapılan diğer ürünlerin büyüyen bir seçim onların seçim var.
Kumaş

"Giyim ve organik fiber ile yapılan ev tekstil ürünleri çevreye üreticileri tarafından giderek artan bir bağlılık göstermek ve çevreye duyarlı tüketicilerin artan sektör kabul," Katherine DiMatteo, organik sanayi temsil Organik Ticaret Derneği (OTA), direktörü diyor Kuzey Amerika'da
Yün

Organik kumaş yün sanayi hala çok küçük olduğunu, ancak diğer organik elyaf meslektaşları gibi, giderek artıyor. Bu futons, şilte, yorgan ve hatta sandalyeler gibi yatak malzemesi üreten şirketlerin dikkatini çekiyor. En kitlesel üretilen yatak petrokimya, formaldehit, ağartıcı ve kimyasal yangın geciktirici ile tedavi edilir sentetik lifler içerir. Bu kimyasallar herkes için sağlıklı değildir ve özellikle hassas olanlar olumsuz reaksiyonlar oluşturabilir. Yünün doğal özellikleri off-gazlama dolayısıyla hiçbir zararlı, katkı yapmak gereksiz. kumaş
Mobilya ve yatak pazarında Şirketler organik yün artan arz yararlanılmaktadır. Bazıları, Maine Merinos gibi, sürdürülebilir tarım, aynı zamanda küçük, yerel, bağımsız yetiştiricileri değil, sadece desteklemek için bir çaba.
OTA Uygun Teknoloji'nin Uygun Kırsal Alanda Teknoloji Transferi (Attra) programı ve Vermont Organik Elyaf A.Ş., organik yün 30.000 £ yaklaşık 2300 koyun hasat olduğunu bulundu Ulusal Merkezi ile işbirliği içinde, 2002 yılında organik yün sanayi anket 2001 sezonunda Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da organik kaldırdı başka gelişen doğal elyaf sanayi. Onun lifler dört pamuktan daha güçlü altı kat çünkü ot ya da böcek ilacı olmadan büyümüş olabilir kenevir, ev tekstili ve iş elbiseleri yüzyıllardır kullanılmaktadır. Şimdi bir dönüş yapıyor ve ABD Tarım Bakanlığı son zamanlarda çünkü doğal hipoalerjenik tüm özellikleri peyzaj işçiler için kenevir giyim kullanımını savunan başladı.
Pamuk kumaş

tüm organik liflerden, organik pamuk hızlı yakalanmış gibi görünüyor. Tanınmış uluslararası giyim üreticileri ve küçük işletmeler hem satışları şu anda yakın yüzde 40 bir yıl büyüyen, onların giyim içine organik pamuk kullanırlar. Buna ek olarak, organik pamuk kişisel hijyen ürünleri, ev eşyaları ve daha fazla, ortalama yüzde 67 bir yıl satış büyüme beklediğini bir endüstri çeşitli görünür.
Organik kumaşlar
Organik pamukta artan ilginin bir sonucu olarak, organik pamuk 12.000 dönüm üzerinde şimdi 2000/2014 yılında ABD'de yetiştirilen olduğu tahmin edilmektedir, organik pamuk yaklaşık 6.000 metrik ton (biraz fazla 14 milyon pound) 12 yetiştirilmiştir ülkeler, Birleşik Krallık Pestisit Eylem Ağı göre. Bu sayılar görünebilir ancak büyük, dünya çapında pamuk üretiminin sadece yüzde 0,03 temsil eder. Uluslararası, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri en büyük organik pamuk üreticileri bulunmaktadır.
Diğer Lifler yenilikler soya bitkisinin ipeksi lifleri ile organik pamuk karışımı, ve çevre dostu işlenmiş bambu elyaf kullanabilirsiniz.
Organik elyaf piyasası olgunlaştıkça, üretici işçiler sık ​​sık adil ticaret örgütleri ile bir ilişkisi aracılığıyla, adil ücret ve sağlıklı çalışma koşullarına sahip olmasını sağlamak, üretim sürecine dikkatlerini dönüyor.

Organik giyim ve ev eşyaları, sürdürülebilir çevre uygulamalarını desteklemek ve yedikleri gıdalar ötesinde seçenekleri ile gezegenin kırılgan ekosistemini korumak isteyenler için doğal bir seçimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder