7 Aralık 2013 Cumartesi

Kapitone Kumaş Alanlar - Parça Kapitone Alanlar Parti Kumaş Alanlar Denim Kumaş Alanlar Parça İnterlok Kumaş Alanlar

Eğer kumaş malzeme hazır olduğunda hazır ve kapitone proje için organize böylece , onu sıralamak isteyeceksiniz . Ayrı işaretli kaplara malzeme bölün.
Sen karanlık kareler, açık meydanlar, koyu şeritler ışık şeritleri, ve garip şekiller için ayrı kaplar isteyeceksiniz. Normalde üzerinde çalışmak kapitone projelerin ne tür bağlı olarak, aynı zamanda diğer kategoriler için ek kaplar isteyebilirsiniz, ama bu kaplara ihtiyaçlar ile başlayacak.

Eğer makine kapitone olacak ve elle kapitone değilseniz, bu amaç için özel olarak yapılmış bir iğne kullandığınızdan emin olun. Çoğu kumaş ve zanaat mağazalarında mevcut kot iğneler vardır. Eğer el kapitone olacak iseniz, size böyle pense gibi kalın kumaş aracılığıyla iğneyi çekin yandan yardımcı araçlara sahip olduğunuzdan emin olun.
Bu tür polar ya da flanel gibi kumaş arkaları, var Denim yorgan, çok popüler olan ve kış aylarında çok sıcak tutacak, ancak bu yorgan çok ağır ve geleneksel yorgan daha hantal olduğunu hatırlamak için de çok önemlidir. Eğer çok soğuk bir iklimde yaşamak sürece yorgan dökme ve ağırlık eklemek gidiyor herhangi bir ek destek malzemesini kullanmak istemiyorsanız, size daha iyi olabilir.
Bu yönergeleri ve ipuçlarını kullanarak, hiçbir zaman kendi başyapıtı yapmak için yolda olacağım.

Makine kapitone son yıllarda çok popüler. Biz daha hızlı bu yüzden bizim yerli makinelerde makine yorgan öğrendim bizim yorgan bitirmek istiyorum; orta veya uzun kol sistemi, ya da bir profesyonel uzun kol dikimcinin götürün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder