10 Aralık 2013 Salı

Kumaş Toptancısı Toptan Kumaş Satanlar Moda Kumaş - 2014 Kumaş Modası - 2014 Giyim Modası Giysi Modası - Sokak Modası



Bugün, biz sezon 1938/1939 için bir kumaş kitaptan bazı kumaşlarda ve resimlere bakmak istiyorum. Resimleri lütfen bizim katılımcı tarafından temin edildi http://kumas.gen.tr  . Biz çizimler gibi karakterler tarafından giyilen kumaşlar görebilirsiniz, çünkü bu özellikle ilginç buluyorum!


Giyim Sanat moda resimlerin çoğu tam uyan kumaş örneklerini yok ve bu yüzden, biz sadece gerçek kumaş gerçekte neye benzediğini hayal edebilirsiniz. Muhtemelen fark gibi, moda resimlerde yıpranmış çizilmiş kumaşlar oldukça gerçek bir şey gibi bakmak asla. Orijinal kumaşlar koyu renkte ve daha karmaşık olduğunu.

İlk olarak, Loden kumaş ile başlayalım. Loden çuha benzer bir kumaş olduğunu ve genellikle zeytin yeşili, gri-kahverengi, siyah veya kırmızı-kahverengi renkte geliyor. Geleneksel olarak, bu kumaşlar yün ve yün değildi. Avusturya'da, Walkloden hala oldukça popüler. Bu özel Loden yüzeyi bu yüzden kumaş yapısı artık görülmez asit ve basınç keçeli edilir. Ancak, gerçek bir keçe aksine, hala bir dokuma kumaştır.

Sol tarafta, biz bir görebilirsiniz Norfolk elbise gri bir pencere camı içinde. Tabii ki, bu kanat bir kayış ve yama cepler vardır. İlginçtir, yaka çok geniş ve geniş omuzlar, konik Bellerine ve tam kesim pantolon genel siluet değil, sadece İngiltere ve ABD, kıta Avrupa'da da popüler oldu.

Sağda, biz reglan kollu ve tek göğüslü palto dapper Beyefendiyi görmek Ulster yaka .

Her ikisi de oldukça genç bir görünüm ve dolayısıyla, o anda, siperlikli şapka ek yeni tarzı giyim.
Görünüşe göre, bu giysiler Triko Loden, daha esnek ve dokuma olmayan kumaş özel bir biçimi dışında yapılmıştır, bunun yerine bir çözgü örme malzemedir. Sola resimlere bir göz atın.

Gündelik Giysiler
Sol tarafta, biz bir klasik tek düğmeli oldukça doğal, geniş omuzları ile sportscoat, bel bastırma ve tam kesim, kelepçeli, kahverengi pantolon görebilirsiniz. Bu gri-kırmızı puantiyeli kravat, açık mavi gömlek ve bir kadife Trachten şapka ile birleştirilir.
Pantolon resimde düz bakarken, kumaş örneklerini onlar kıyafeti fazla derinlik katıyor ince bir balıksırtı desen, var olduğunu ortaya koymaktadır. Ayrıca, biz balıksırtı gerçekten ne kadar canlı görebilirsiniz.
Sağda, biz sık sık yürüyüş ya da av için giyilen bir artı dört knicker BOCKER arada görebilirsiniz. Ceket gri düz iken, pantolon güzel bir pencere camı var. Bu açık gri gömlek, çizgili kravat, kazak yelek, özel çorap ve kahverengi wingtip brogues ile birleştirilir.

Sağda biz çok karmaşık kumaş ve 10 düğmeleri ile bir Ulster görebilirsiniz. Palto bu tür ısmarlama terziler neredeyse özeldir. Pas, kahverengi pantolon ve kenarlı şapka ek turuncu eşarp ile uyum. Genel bir büyük, klasik ama bireysel kombinasyon.
Sol tarafta, biz bir elmas desenli eşarp ile bir gri takım elbiseli bir kişi, ve geniş bir balıksırtı kumaştan yapılmış ağır bir palto bakın.
Check astar aynı renk paletinde dayanır, özellikle de bence çok düzgün görünüyor. Bir çırpıda kenarlı şapka ile eşleştirilmiş, o soğuk kış için hazır.
Tüm beyler açık renkli, gündüz eldiven giymek, Not!
Ayrıca, balıksırtı kumaş çeşitliliği dikkat - çeşitliliği sadece şaşırtıcı geçerli teklifleri ile karşılaştırıldığında.
Toplamda, eski kumaşlar elbette çok daha ağır ve bugünün kumaş gibi yumuşak değildi. Ancak, onlar kesinlikle iyi asmak yoktu ve birçoğu harika görünüyordu.
Şahsen, mevcut gardırop öğeleri ile eski giysiler karıştırma büyük bir hayranıyım. Hiç eski kumaştan yapılmış bir şey oldu mu? ya da zaman zaman eski giysiler giymek mi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder