11 Aralık 2013 Çarşamba

İstanbul Kumaş Üreticisi - Çerkezköy kumaş alanlar çorlu kumaş alanlar osmanbey kumaş satanlar denizli kumaş toptancisi antep kumaş toptancisi

Kumaşlar hem doğadan temin veya yapay olarak oluşturulan veya karışımı çeşitli ham maddelerden üretilmektedir. Kumaş liflerin ve süreçlerin kökeni veya uç kullanıma göre sınıflandırılabilir.


Doğal hayvan kat kumaş, böceklerinin koza ve bitkilerin tohum, yaprak saplarının ve liflerden oluşturulan olanlardır. Bu nefes ve dışında yumuşak ve dayanıklı olmaktan döküntüleri neden asla. Doğal kumaş herkes için en iyi seçimdir. UV ışınlarından rengi değişmez ve malzeme gerilme mukavemetini kaybeder kadar hiçbir ısınma var.

Sentetik ya da insan yapımı kumaşlar ya tamamen kimyasal madde ile bir araya inorganik maddelerin ya da organik malzemelerden yapılır elyaflardan yapılır. Sentetik kumaşlar üretildiği ve bitmiş olduğu için amacı ile sayısız özellikleri vardır. Diğerleri nem fitilleme ve hızlı kuruyan ise bazı ultra katıksız ile hafiftir. Birkaç diğer bazı doğal kumaşlar taklit çok lüks ve bazı çok güçlü ve sağlamdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder