29 Ocak 2022 Cumartesi

Denizli Kilo İle Nevresim Kumaşı Polar Kumaş Kilo Fiyatları Bursada Kilo İle Kumaş

 Kumaş alanlar. Modern iğne işi dünyasında, tekstil teknikleri giderek daha fazla yükseklik kazanıyor. Her yıl yeni kumaşlar, yeni stiller, yeni malzemeler var. Kumaşların kadınların iğne işi için neredeyse tek malzeme olduğu zamanlarda popüler olan tekstillerle çalışmanın eski teknikleri de yeniden canlandırılıyor.

Kumaş Satın alanlar. Modern tekstil yaratıcılığı nedir? Bu kitap bunu anlatacak. Şönil, kapitone ve patchwork gibi teknikleri modern enkarnasyonlarında tanıyacak, en iyi batik, en alakalı shibori'nin temellerinde ustalaşacak, modern tekstil aplike sanatını öğreneceksiniz. Ve tüm bunlar, her bir teknikle ilgili büyüleyici bir yazarın hikayesi eşliğinde, renkli çizimler ve ayrıntılı talimatlarla adım adım. Kumaş, harika fırsatlar sunan gerçekten verimli bir malzemedir!

Hemen hemen her tekstil üzerine termal transfer uygulamaları yapmak için kullanılır. Bu malzeme mükemmel esneklik ve yoğunluk göstergelerine sahiptir, bu nedenle en ince triko ve giysilere bile uygulanabilir.

POLI-FLEX termal filmlerin uygulanması ve kullanımı

Parça Kumaş Alanlar. Termal film minimum 100 mikron = 0,1 mm kalınlığa sahiptir, böylece malzemenin kalınlığı ve dokusu ne olursa olsun her tür kumaşa (kolayca bükülür) en sıkı şekilde oturmasını sağlar. Spor ve açık hava etkinlikleri için giysiler, tişörtler ve beyzbol şapkaları, bayraklar ve çantalar vb. - Bunlar, termal transfer filmlerinin uygulandığı günümüzün en popüler ürünleridir. Şunlardan oluşan ürünlere mükemmel bir şekilde aktarılır: pamuk, polyesterli pamuk ve akrilikli polyester.

Parti kumaş alanlar. Termal film, yüksek gizleme gücü ile karakterize edilir - parlamama yeteneği (örneğin, siyah bir tişörte aktarıldığında beyaz veya sarı bir film orijinal rengini tamamen koruyacaktır). Ayrıca tüm filmlerin ön yüzünde ısıya dayanıklı koruyucu bir alt tabaka vardır. Bir kesici çizici üzerinde ayna şeklinde kesilirler, daha sonra fazla film kesim düzeninden çıkarılır ve desen bir ısı presiyle güvenli bir şekilde sabitlenir. Bitmiş görüntü, yıkamaya ve solmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Kumaşa termal transfer için filmlerin renk aralığı en kapsamlı olanıdır.

1. Kumaş

2. Parti Kumaş Alanlar

3. Kumaş Alanlar

4. Kumaş Alan

5. Stok Kumaş Satın Alanlar

6. Kumaş Satın Alanlar

7. Parça Kumaş Satın Alanlar

8. İplik Satın Alanlar

9. Denim Fabrics

10. Kot Kumaş

11. KUMAŞ ALANLAR

12. KUMAŞ SATIN ALANLAR

13. Kiloluk Kumaş

14. Kilo İşi Kumaş

15. Kumaş

16. Parti Kumaş Alanlar

17. Kumaş Alanlar

18. Kumaş Alan

19. Stok Kumaş Satın Alanlar

20. Kumaş Satın Alanlar

21. Parça Kumaş Satın Alanlar

22. İplik Satın Alanlar

23. Denim Fabrics

24. Kot Kumaş

25. KUMAŞ ALANLAR

26. KUMAŞ SATIN ALANLAR

27. Kiloluk Kumaş

Kilo İşi Kumaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder