4 Ocak 2022 Salı

Kilo İle Toptan Kumaş Kilo İşi Toptan Kumaş Kilo İle Toptan Penye

Kilo İle Toptan Kumaş Kilo İşi Toptan Kumaş Kilo İle Toptan Penye

Eski zamanlardan beri insanlar her şeyde güzellik için çabaladılar. Parti kumaş alanlar. Bir de sade giyinmekten sıkılınca yeni renkler katmaya çalıştılar. Baskılı tasarım kumaş üzerinde bu şekilde ortaya çıktı. İnsan yaşamına sıkıca yerleşmiş ve yüzyıllar boyunca onunla birlikte geçmiş, gelişmiş ve modernleşmiştir. Ama yine de yıllar önce olduğu kadar popüler.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZ…

www.kumas.org

Bu kumaş türü nedir?

Baskılı kumaş, üzerine baskı yapılmış bir malzemedir. Daha önce tuval üzerine kabartma boyalar kullanılarak elle tuvale eklenirdi. “Baskı” adı da buradan gelmektedir.
Artık resim çizme işlemi otomatik hale getiriliyor ve kumaş baskı makineleri tarafından gerçekleştiriliyor. Sadece isim eski teknolojiden geldi.

Ancak zamanımızda bile elle doldurma yapan ustalar var. Esas olarak özel tasarım projeleri için küçük malzeme grupları üretirler.

KİLO İLE TOPTAN KUMAŞ

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZ…

www.kumas.org

Baskılı kumaşın doğum yeri , uzun zamandır pamuklu kumaşlar ve çeşitli doğal boyalarla ünlü olan Hindistan olarak kabul edilir . Sonra bu sanat Asya ve Mısır halkları tarafından ustalaştı.

Parça kumaş. Baskı tekniği 14. yüzyılın sonunda Avrupa'ya geldi. Altın ve gümüş desenli topuk özellikle popülerdi. İtalya ve Almanya, baskılı kumaşların ana üretim merkezleri olarak kabul edildi. Rusya topraklarında, baskılı kumaşlar 12. yüzyılın başlarında biliniyordu.

Her milletin kendine has bir tuval üzerine resim çizme özellikleri vardı. Çin'de şablonlar kullanıldı ve Avrupa'da bunun yerine tahta pullar kullanıldı.

Teknoloji yavaş yavaş geliştirildi; metal plakalar, ahşap ve hurda malzemelerden yapılmış ilkel damgaların yerini aldı. Ve 1850'de süreç mekanize edildi, tekstil endüstrisinin hızlı gelişimi başladı.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZ…

www.kumas.org

Kumaşın bileşimi ve özellikleri

Kumaş alanlar. Baskının temeli, doğal kaynaklı bir malzemedir, ancak fiziksel özelliklerini geliştirmek için sentetik lifler eklenir.

Baskılı Kumaş Temelleri:

Pamuk. Pamuklu elyaf kumaşlar dayanıklı ve uygun fiyatlı, higroskopiktir.

Keten. Keten malzemeler oldukça dayanıklıdır, statik elektrik biriktirmez, hipoalerjeniktir ve antibakteriyel etkiye sahiptir.

İpek. İpek ürünler, güneşte asil bir parlaklık ve mükemmel hijyenik özellikler ile ayırt edilen, vücuda yumuşak ve hoştur.

Yün. Yün bazlı kumaş elastik ve esnektir, kırışmaz, şeklini mükemmel şekilde korur, kokuları emmez, mükemmel higroskopikliğe sahiptir.

Kilo İşi toptan kumaş,kilo ile toptan kumaş,kilo ile toptan kumaş,kilo işi toptan parça kumaş,kilo ile toptan parça kumaş,kiloluk toptan parça kumaş,kilo işi toptan penye,kilo işi toptan kot,kilo işi toptan viskon,kilo işi toptan iplik,kilo işi toptan kadife kumaş,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder