27 Ocak 2022 Perşembe

Kilo İşi Kumaş Kilo İle Kumaş Kiloluk Kumaş Kiloyla Kumaş Ucuz Kumaş

 Kilo İşi Kumaş Kilo İle Kumaş Kiloluk Kumaş Kiloyla Kumaş Ucuz Kumaş

Kumaş satın alanlar. Elyaf: Pamuk, ayrıca suni ipek ve yün. Dokuma: Düz Özellikler: Adını Fransız keten dokumacısı Jean Baptiste'den almıştır. Kot kumaş satın alanlar andıran ancak daha ince olan hafif, yumuşak, yarı şeffaf kumaş. Çim ailesine aittir; neredeyse şeffaf. Sıkıca bükülmüş, taranmış ipliklerden ve merserize apreden yapılmıştır. Bazen basılı veya işlemeli. Daha ağır bir ağırlıkta, düz, figürlü, çizgili veya çiçekli tasarımlı temel giysiler ve astarlar için kullanılır. Kumaş alan  benzer, ancak daha ince ve daha hafif olarak kabul edilir. Şimdi genellikle doldurma yönündeki şantuklarla ayırt edilen %100 polyesterden yapılmıştır.

Yeni Başlayanlar İçin Tasarlanmış Dikiş Desenleri

Parti kumaş satın alanlar. Bir dikiş deseni size bir giysi yapmak için ihtiyacınız olan tüm araçları sağlar. Beden ölçüleri, hangi becerilere ihtiyacınız olduğu, giysi açıklamaları, fotoğraflar ve çizimler, vücut ölçüleri ve ayrıca kumaş önerileri ve gereksinimleri hakkında birçok kullanışlı bilgi içeren bir zarftan oluşur. İçinde ayrıca bir dizi talimat bulacaksınız - bu, giysinizi kesmek için kumaşınızla birlikte kullanacağınız desen dokusu (desen şablonu) ile birlikte giysiyi oluşturma kılavuzunuzdur - hazırsınız dikmeye başlamak için!

Önce Ne Gelir – Desen mi Kumaş mı?

Toptan kumaş alanlar. Bir dikiş desenini dikkatlice okumak, hangi desenin sizin için en iyi olduğunu seçmenize ve hangi kumaşı satın alacağınıza dair yararlı tavsiyelere yardımcı olacaktır. Alışmanız gereken birçok yeni terim var ve kalıbı okumaya başlamak, seçimlerinizi kolaylaştırmanıza yardımcı olacak. Dikiş desenleri hakkında daha fazla bilgi için,  Desen Sayfaları web sitesindeki Dikiş Desenlerine Yeni Başlayanlar Kılavuzu'na bakın.

1.       Kumaş

2.       Parti Kumaş Alanlar

3.       Kumaş Alanlar

4.       Kumaş Alan

5.       Stok Kumaş Satın Alanlar

6.       Kumaş Satın Alanlar

7.       Parça Kumaş Satın Alanlar

8.       İplik Satın Alanlar

9.       Denim Fabrics

10.   Kot Kumaş

11.   KUMAŞ ALANLAR

12.   KUMAŞ SATIN ALANLAR

13.   Kiloluk Kumaş

14.   Kilo İşi Kumaş

15.   Kumaş

16.   Parti Kumaş Alanlar

17.   Kumaş Alanlar

18.   Kumaş Alan

19.   Stok Kumaş Satın Alanlar

20.   Kumaş Satın Alanlar

21.   Parça Kumaş Satın Alanlar

22.   İplik Satın Alanlar

23.   Denim Fabrics

24.   Kot Kumaş

25.   KUMAŞ ALANLAR

26.   KUMAŞ SATIN ALANLAR

27.   Kiloluk Kumaş

Kilo İşi Kumaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder