14 Ekim 2021 Perşembe

Çanata Kumaşları Çantalık Kumaş Çanta Kumaşı Satanlar Kilo İle Çantalık Kumaş Çanta Astarı Kum aşı

 

Marka çanta modelleri,Marka çantalar Outlet,bayan çanta modelleri ,Küçük çanta modelleri,bayan çantaları,5 TL çantalar,bayan çanta modelleri ,kumaş çanta modeller,moda çanta bayan,moda çantalar bayan,kumaş çanta modelleri,çantalık kumaş,çantalık kumaş satın alanlar,çantalık kumaş nereye satılır,çantalık kumaş kilo fiyatı,kiloyla çantalık kumaşlar,

TÜM ÇEŞİTLERİMZE BURADAN BAKINIZwww.kumas.org

Bez çantalar için kanvas , kot , dimi ,  perdelik kumaş ,  döşemelik kumaş ve dış mekan kumaşı gibi sağlam kumaşlar  en iyisidir. Pek çok bez çanta nadiren temizlik gerektirdiğinden, yeni perdelik ve döşemelik kumaşlar eğlenceli seçenekler olabilir. Suni deri vinil ve naylon , birkaç daha dayanıklı seçenek.

Pamuklu kumaşlar, bez çanta astarı için mükemmel bir seçimdir. Sağlam, çok amaçlı bir muslin , renkli bir çuha veya çekici bir pamuklu baskı seçin .

 Çanta kumaşına ve stiline bağlı olarak daha fazla yapı sağlamak için bir arayüz veya dengeleyici kullanmak genellikle iyi bir fikirdir. Hafif bir kumaş, daha ağır bir kumaştan daha sert bir arayüze ihtiyaç duyar. Bazı stiller sert eriyebilir stabilizatörlerle iyi sonuç verir. Daha yumuşak bir his için polar arabirimi deneyin .

Çanta ile aynı kumaştan kulplar yapabilir veya dokuma kullanabilirsiniz.

Farklı bez çantaların nasıl yapılacağına dair eğitimlerimiz var. Onları aşağıda kontrol edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder