31 Ekim 2021 Pazar

Kiloyla Kumaş Kiloluk Kumaş Ucuz Kumaş Kilo İle Kumaş

 Parti Kot pantolonlar çok özel bir giysi türüdür. Başlıca avantajı, raf ömrünün uzun olması ve raf ömrü arttıkça ürünün değerinin artmasıdır. KOT KUMAŞ SATIN ALIYORUM… Yani eski kot pantolonlar daha değerli ama aynı zamanda daha güzel olmalı. Ne kadar çok yıkarsanız o kadar güzel olur, o kadar lezzetli yaşlanır, kot pantolonların ayırt edici özellikleri genel giysilerden farklıdır. Bunu başarmak için kumaşın dokusu şüphesiz çok önemlidir. Kumaş alanlar. Zayıf kumaşlara sahip kot pantolonlar sadece kısa ömürlü, giyilmesi rahatsız edici değil, aynı zamanda solması ve solması kolay ve en eski ve en değerli etkiler, aşınma işlemi sırasında gerçekleşmez.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN BAKINIZwww.kumas.org

Ucuz kot kumaş satanlar. Aynı zamanda kotun katma değeri yıkama suyuna da yansır ve yıkama suyunun kalitesi ve etkisi tamamen kumaşın dokusuna bağlıdır. İyi kumaşlar olmadan yüksek kaliteli bir yıkama etkisi elde etmek imkansızdır. Bir kot pantolonun derecesini büyük ölçüde kumaşın derecesine göre belirlediği söylenebilir. Tüketiciler çok olgunlaşmamış bir performans olan kot pantolon satın alırken kumaş faktörünü dikkate almıyorlar.

Kumaş alan firmalar. %100 pamuktan yapılmış gerçek kot pantolonlar ve dikişleri bile pamuklu; Pamuk yerine polyester karışımlı kumaşlar da kullanabilirsiniz ancak çok yaygın değildir. En yaygın boya sentetik indigodur. Kumaş alanlar. Geleneksel perçinler bakırdan yapılır, ancak fermuarlar ve saplamalar demirden yapılır. Tasarımcı afişleri kumaştan, deriden veya plastikten yapılır ve bazıları da pamuklu ipliklerle kotların üzerine işlenir.

Denim kumaş türünden düz kot, dimi, balıksırtı, birbirine geçme, bambu, koyu ve şınav olarak ayrılabilir.

PARÇA KUMAŞ ALANLAR.

İçerik açısından, denim %100 pamuk, esnek (Laika), pamuk ve keten karışımlı ve Tencel ile fırçalanmış ve taranmıştır.

Yukarıdaki geleneksel ürünlere ek olarak, denim de vardır:

Farklı malzeme yapısına sahip kot rengi.

(1)    Küçük bir yüzdede spandeks (iplik ağırlığının yaklaşık %3-4'ü) ile elastik çözgü veya atkı sargısında dokunan elastik denim;

(2) Çözgü ipliği olarak karıştırılmış, boyamadan sonra beyazlatma etkisi yaratan düşük oranda polyester ve pamuk içeren kar tanesi denim Kumaş alanlar;

(3) Pamuk, keten ve yün karışımlı ipliklerle dokunmuş yüksek kaliteli denim;

(4) Orta ve uzun liflerden (T/R) yapılan kot kumaşlar;

Renkli denim kumaşlar farklı işleme teknikleri ile üretilmektedir.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN BAKINIZwww.kumas.org

(1) Yüksek atkı ipliği ile denim kabuğu dokuma kumaş alan;

(2) Çözgü ipliği boyandığında, okaliptüs kotu vulkanize veya boyalarla boyanır;

(3) Çözgü renkli ipliğin mavi renkli çözgüye dahil olduğu kot şerit rengi.

(4) Kot kot üzerine beyaz asma veya baskı;

[Denim Terbiye İşlemine Giriş]

Kumaş alanlar. Denim terbiye işlemi, kotu benzersiz kılmak için gerekli bir işlemdir. Proses teknolojisinin gelişmesi ve yeni yardımcı malzemelerin geliştirilmesiyle, geleneksel durulama, taş öğütme geliştirmeden selülaz taş öğütme, biyo-parlatma ve pamuksuz bitirmeye kadar geleneksel teknikler temelinde denim apreler büyük ölçüde geliştirilmiştir. Kilo ile kumaş denim üzerine çeşitli işlevler, denim giysilere itici güç kazandıran Su, alev geciktirici, anti-ultraviyole, sağlık ve diğer işlevler, denim giysilerin kalitesini ve derecesini çok işlevli, yüksek katma değer ve ekonomik faydalar haline getirir Kumaş alanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder