28 Ekim 2021 Perşembe

Kot Alanlar Kilo İle Kot Kumaş Kiloyla Kot Kumaş Kiloluk Kot Kumaş

 Kot Alanlar Kilo İle Kot Kumaş Kiloyla Kot Kumaş Kiloluk Kot Kumaş

Kot pantolon

Denim, Fransa'nın Nîmes kentinde, yün ve ipek karışımı olan "Serge de Nimes" olarak ortaya çıktı.

Kumaş alanlar veya kumaş olarak kotu dikmek çok zordur. Güçlü bir uygulamanın yanı sıra ağır bir iğne ve kalın iplik gerektirir. Bu özellik, kot pantolonun kişisel bir proje olarak yapılmasını zorlaştırır, ancak ticari olarak üretilmesini kolaylaştırır. Denim "yoğun" bir kumaştır ve yalıtım sağlar. Yıkamada, dokuma ve su emme nedeniyle kot ağır olabilir.

Kumaş alan firmalar. Pamuk ise çok yönlü bir bitki ve kumaştır. Denim, haki, gabardin, polyester veya pazen gibi çeşitli malzemelerden yapılabilir.

ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZwww.kumas.org

Pamuk bitkisi subtropikal ve tropikal ülkelerde bol miktarda yetişir. Birçok ülkede önemli bir ticari kalemdir. Pamuk çoğunlukla bitkisel bir elyaftır.

Pamuk birçok renkte boyanabilir ve ağartıcı ile de işlenebilir. Perde, nevresim, çadır gibi pek çok ürün haline getirilebilir… Pamuk, çok yıkanabilir, hafif, yumuşak, nefes alabilir ve teri emdiği için sıklıkla tercih edilen bir kumaştır. Pamuk, aynı zamanda, denim ile paylaştığı bir özellik olan dayanıklıdır.

Kilo ile kumaş. Pamuk, dünyanın en eski mahsullerinden biridir. 5 000 yıl öncesine kadar izlenebilir; Pakistan'da bir arkeolojik alanda pamuk bitkisi bulundu.

Denime kıyasla pamuğun dikilmesi ve yıkanması çok kolaydır. Bu nedenle pamuklu pantolonlar, bir ev projesi olarak bile yapılması en kolay olanıdır. Birçok giyim firması da pamuklu kot pantolon üretiyor ve taşıyor.

ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZwww.kumas.org

Kiloyla parça kumaş. Denim ve pamuklu kot pantolonlar iki tür kottur, erkekler ve kadınlar için mevcut bir pantolon tarzıdır. Kot pantolonlar başlangıçta denimden yapılmıştır ancak şimdi diğer kumaşlarda da mevcuttur. Denim, pamuğun bir yan ürünü olduğundan, denim kotlar pamuklu kotlarla birçok özelliği paylaşır.

Kot pantolonlar genellikle mavi veya çivit mavisine boyanırken, pamuklu kotlar çeşitli renklerde gelir.

Parti kumaş alanlar. Denim jeanler daha yoğundur ve yapılması ve yıkanması daha zor olmasının yanı sıra yalıtım sağlar. Denim kotlar genellikle ticari olarak üretilir. Buna karşılık, pamuklu kot pantolonlar daha hafiftir, daha nefes alabilir ve yıkanması ve yapılması kolaydır. Pamuklu kotlar ev yapımı veya ticari olarak üretilebilir.

ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZwww.kumas.org

 

Kiloluk kumaş satanlar,kiloluk kot kumaş,kiloluk şalvarlık kumaş,kiloyla nevresimlik kumaş,kilo ile nevresim kumaşı,kilo ile kot kumaş,parça kumaş kilo ile satanlar,kilo ile kumaş satanlar,kilo ile parça kumaş satan,kiloyla kot kumaş satan yerler,kilo ile kumaş satanlar,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder