24 Ekim 2021 Pazar

Parça Kumaş Alan Firmalar Parça Kumaş Satın Alanlar Parça Kumaş Alan

Parça Kumaş Alan Firmalar Parça Kumaş Satın Alanlar Parça Kumaş Alan

KUMAŞ SATIN ALIYORUM… Çevresel eylem söz konusu olduğunda, bireysel olarak olumlu bir etki yaratmanın en büyük yollarından biri, dünya dostu kumaşları seçmektir. Giysi üretimi ve giysilerimizi yıkarken ortaya çıkan mikro lifler, çevreye ve su yollarımıza ciddi şekilde zarar veren, son derece kirletici iki faaliyettir. Üretim sırasında dünyaya etkisi daha az olan kumaşları, iyi yapılmış ve uzun ömürlü kumaşları ve artık ihtiyaç duyulmadığında biyolojik olarak kolayca parçalanabilen kumaşları seçerek bu etkilerin bazılarını atlatabiliriz. Aşağıda, en toprak dostu olandan en azına doğru sıralanan 6 kumaşı ve bunların üretimde, yaşamları boyunca ve ahirette sahip oldukları etkiyi özetledim.

TÜM KUMAŞ ÇEŞİTLERİ DEĞERİNDE SATIN ALIYORUM 0536 336 43 43 www.kumas.org

Kumaş alanlar. Keten bitkisinden yapılan keten üretimi, bitkinin tamamını kullanır ve en başından itibaren atıkları azaltır. Keten, pamuktan çok daha az su kullanılarak ve kimyasal gübre veya böcek ilacı kullanılmadan kolayca yetiştirilir ve hızlı bir şekilde yenilenebilir, bu da keten üretimini çok sürdürülebilir kılar (bu, suda ıslatma değil, çiy ile ıslatma veya enzim ıslatma kullanıldığında).

Kilo ile kumaş satanlar. Bir kumaş olarak keten, en dayanıklı kumaşlardan biri olduğu için çok uzun bir ömre sahiptir. Yakın zamanda dirilişle birlikte, insanlar moda ayak izlerini azaltmanın yollarını aradıkça keten giysiler geri geliyor. Keten nefes alabilir, dayanıklı, hafif, emici, antimikrobiyal, doğal olarak güvelere dayanıklı ve serinleticidir, bu da onu yaz günleri için mükemmel kılar. Ayrıca gama radyasyonunu neredeyse yarı yarıya azaltarak bizi güneş radyasyonundan korur. Islandığında daha güçlü olan ve kenevir gibi kullandıkça daha yumuşak hale gelen tek kumaştır. Ayrıca, kenevir gibi, ketenden elde edilen mikro lifler de suda doğal olarak biyolojik olarak bozunacakları için sorun teşkil etmez.

TÜM KUMAŞ ÇEŞİTLERİ DEĞERİNDE SATIN ALIYORUM 0536 336 43 43 www.kumas.org

Bugün makalemizde ayrıntılı olarak tartışacağımız her türlü pamuklu kumaşın kalitesi hakkında hiç kimse aynı fikirde değil, çünkü bazıları pamuklu kumaşın sadece bir tür olduğuna inanıyor, ancak aslında birkaç türü var, en çok hakkında konuşurken. pamuğun her zaman kumaşlar listesinde yer almasının önde gelen nedenleri.

Spot kumaş alanlar. Bazen bazı elbise modellerini veya bizi etkileyen bazı kumaş türlerini, hangi kumaşa ait olduğunu bilmeden satın alırız.

Bu, satın alırken satıcılardan dolandırıcılık ve tatlı konuşmalardan kaçınmak için kumaş türlerine aşina ve deneyimli olmanıza yardımcı olur, böylece tasarlamak istediğiniz modele ve hatta vücudunuzun doğasına uymayabilecek bazı türleri tanıtabilirsiniz.

Pamuklu kumaşların en önemli özellikleri ve her zaman ön planda olmasının nedenleri

Parça kumaş alan firmalar. Pamuklu kumaş çeşitlerini incelemeden önce, sürekli olarak pamuklu kumaşları tercih etmeye zorlayan en önemli özelliklerin altını çizmek isteriz. Bu kumaşların en belirgin özellikleri arasında şunlar yer alır :

TÜM KUMAŞ ÇEŞİTLERİ DEĞERİNDE SATIN ALIYORUM 0536 336 43 43 www.kumas.org

-   Vücuda hafiftir sürtünmeye neden olmaz, ayrıca teri kolayca emer bu da size nem hissettirmez.

Bir  her zaman kullanmak yapar yılın dört mevsimi uyan pratik kumaş.

-   Dayanıklılığı yüksek, yıkama ve ütüleme faktörlerine rağmen uzun yıllar dayanacak dayanıklı kumaşlardan.

O tüm kumaş mağazalarında ve tüm kullanımlarını karşılamak için çeşitli sabit olarak bulunmaktadır.

Orada bulunan birçok renk onları moda ayak uydurmak yapar vardır.

En kaliteli pamuklu kumaş

Kumaş alanlar. Pamuk, bitkinin tohumlarını dış etkilerden koruyan pamuk liflerinden yapılmış bir malzemedir. Doğal pamuktan üretilen ürünler, benzersiz hafiflik ve yumuşaklık özellikleriyle değerlenir. Yüksek kaliteli pamuklu malzeme asla cilt reaksiyonlarına neden olmaz ve mümkün olduğu kadar uzun süre dayanır. Bir malzemenin nasıl seçileceğini öğrenmek için özelliklerini ve türlerini daha iyi tanımaya değer.

Pamuk ne tür bir kumaştır

Parti kumaş alanlar. Pamuk üretimi şu anda dünyadaki tüm tekstil endüstrisinin yaklaşık %50'sini kapsamaktadır. Lif, bunun için özel olarak yetiştirilen çeşitlerden elde edilir. Bitki türleri:

Kısa ve sert liflerin çıkarıldığı kuzey yıllık ot pamuğu;

hint pamuk ağacı

Kumaş alan. Yüksek kaliteli lifleri çıkarmak için kullanılan Barbados veya Peru pamuğu;

En popüler sıradan pamuktur.

Pamuk toplama noktalarında hasat edildikten sonra hammaddeler, tohumların ayrıldığı bitkiye gönderilir. Daha sonra lifler sıralanır ve elde edilen uzun iplikler kumaş üretmek için, daha kısa iplikler ise pamuk yünü yapmak için kullanılır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder