15 Ekim 2021 Cuma

Kiloyla Nevresimlik Kumaş Kilo İle Kumaş Kiloluk Kumaş Kilo İle Parça Kumaş

 İster dikişe yeni başlamış olun, ister kendi yaratıcı projelerinizi planlarken her zaman talimatlara göre hareket etmiş olun, hemen şu soru ortaya çıkıyor: Gerçekten hangi kumaşa ihtiyacım var? Hangi kumaşların giyime uygun olduğunu ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizler için bir araya getirdik.

Örme kumaşlar, örme kumaşlar veya dokuma kumaşlar?

İlk farklılıklar, farklı işleme yollarından kaynaklanmaktadır. Bu terimler ne anlama geliyor?

TÜM ÇEŞİTLERİMİZE BURADAN GÖZ ATINIZwww.kumas.org

Örme kumaşlar ve etken maddeler

Örme ve aktif kumaşlar işlenirken tek iplikten kumaşlar yapılır. İplik döngüleri makine tarafından oluşturulur ve iç içe geçer. Etken maddeler makinede örülen çok sıkı kumaşlardır, örme kumaşlar ise biraz daha gevşek örülür. Bu üretim şekli kumaşlara dokuma kumaşlarda olmayan bir esneklik kazandırmaktadır. Bu özellik, dikiş sırasında esneyebildikleri için yeni başlayanlar için kumaşların düzgün çalışmasını zorlaştırır. Bu, tümsekler ve dalgalı dikişler oluşturur.

Bu kumaşlar zorlayıcı olsa da, özellikle giyim için popülerdir. Doğal streç, hiçbir yerde sıkışmayan veya gerilmeyen dar giysiler dikmeyi mümkün kılar. Jarse veya ter kumaşlardan yapılmış dar üstler, esnek gömlekler veya rahat koşu pantolonları kesinlikle favori olma potansiyeline sahip!

TÜM ÇEŞİTLERİMİZE BURADAN GÖZ ATINIZwww.kumas.org

 

Sultangazi kumaşçı,Viskon Kumaş,Defolu kumaş fiyatları,Parça kumaş satanlar,Parça Kumaş Fırsatı,Kumaş Fırsatı,Parça Kumaş Eminönü,Kemeraltı kumaşçılar,İzmir Kumaş Pazarı,Parça kumaş İzmir,Kilo ile Kumaş İzmir,Parça kumaş satanlar,Defolu kumaş fiyatları,Parça Kumaş Eminönü,Kilo ile Parça Kumaş, Denizli Kumaş Pazarı,Süprem kumaş fiyatları Denizli,Denizli pamuklu kumaş fabrikaları,Toptan kilo ile kumaş fiyatları,Denizli parça kumaş satanlar,Denizli Kumaş,Muslin kumaş üreticileri denizli,Denizli Kumaş Çeşitleri,Çorlu kumaş pazarı,Tekstil Parça kumaş,Hurda kumaş,Penye Parça Kumaş,Tekirdağ Kumaş Pazarı,Çorlu Tekstil Geri Dönüşüm,Çorlu Örme kumaş fabrikaları,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder