31 Ekim 2021 Pazar

Kumaş Alanlar

 Kumaş alanlar. Bu kış, erkekler için sadece fonksiyonel değil, aynı zamanda alabildiğine moda ve trend olan bir kargo pantolon ile tarzınızı açın.

https://www.kumas.org/spot-kumas-alanlar-cerkezkoy-kilo-ile-kumas-corlu/ 

https://www.kumas.org/parti-kumas-alinir-yaz-dogal-kumaslar/ 

https://www.kumas.org/en-iyi-kumaslar-hangileri-kumas-alan-nerede-olur/ 

Kiloyla parça kumaş satışı,kilo ile parça kumaş satışı,online kumaş satış, kilo ile kumaş satanlar Parti kumaş alınır,spot kumaş alınır,parça kumaş alınır,iplik alınır,stok kumaş alınır,spot iplik alınır,parti iplik alınır,telef ip alınır,

Kargo pantolonların tarihi, askeri giyim olarak ilk üretildiği 1930'lara kadar uzanmaktadır. Zorlu açık hava etkinlikleri için ideal olan bu pantolonlar, birçok farklı el aletini saklayabilen derin uyluk cepleriyle eş anlamlıdır. Ancak kuruluşundan bu yana geçen yıllar boyunca, kentsel moda ve kültürün ayrılmaz bir parçası haline geldi.

Bu kadar geleneksel bir pantolon olmasına rağmen, kargo pantolonlar hala erkekler için sağlam bir moda seçimi olarak görülüyor. Onları hem iç hem de dış mekanlarda herhangi bir gündelik vesileyle giyebilirsiniz. Kış aylarında ise daha da iyi bir seçim oluyor çünkü hırçın pantolonlar genellikle sert, sağlam kumaşlardan yapılıyor.

PARÇA KUMAŞ.

Kumaş alan. 2021 kış koleksiyonlarına göz atarken, son trendlerin talep ettiği gibi yer yer süslemeli bazı özgün tasarımlara da rastladık. Bu kış erkekler için pek çok farklı kargo pantolon seçeneği mevcutken , onları şekillendirmenin neredeyse hiçbir sınırı yok.

Öyleyse, aşağıdaki stil ipuçlarından ve önerilerinden bazılarını bulalım.

Kargo Pantolonlarının Farklı Tasarımları.

Bir pantolon almaya başlamadan önce, en son trendlerin neler olduğunu bilmek önemlidir. Tasarımcılar, 2021 kış koleksiyonları için klasik kargo tasarımlarına biraz değişiklik getirmeye çalışmış gibi görünüyor. Elastik bacak manşetleri, diz yamaları, düz kesimler vb.

Kumaş alanlar. Kargo cepleri, boyut ve fermuar mekanizmalarında bazı farklılıklar olsa da her zaman mevcuttur. Geleneksel kamuflaj ve hayvan baskılarından haki, yeşil, dişbudak, gri, siyah gibi düz tonlara kadar pek çok renk seçeneği var. Ayrıca askeri süslemeli pantolonlar da var.

Kesim Bazlı Erkekler İçin Şekillendirici Kargo Pantolonları.

Bununla birlikte, genel bir kural olarak, bol pantolonlar 30'ların altı için daha uygun kabul edilirken, 30'lar ve üstü için modern bir kesimin tercih edilmesi önerilir. Tabii ki, sizi neyin rahat hissettirdiğine de bağlı.

KİLOYLA KUMAŞ / KİLOLUK KUMAŞ

Stok kumaş alanlar. Bol bir kesim tercih ederseniz, tek tip bir görünüm oluşturmak için kapüşonlu veya bol bir sweatshirt ve kalın spor ayakkabılarla eşleştirin. Rahat görünümü tonlamak için, üst olarak kolayca örme bir süveter tercih edebilirsiniz. Düz kesimli veya modern kesimli pantolonlar ise günlük gömlekler ve herhangi bir kışlık casual ceket ile kombinlenebilir - ister geleneksel kumaşlar ister deri malzemelerle dikilmiş olsun. Bu düz kesimler, botlar ve resmi ayakkabılarla modaya uygun bir şekilde eşleştirilebilir.

Renklerine Göre Şekillendiren Kargo Pantolonları.

Kilo İle Kumaş. Pantolonunuz kamufle edilmişse, minimal bir kazak veya düz t-shirtlerle biraz yumuşatın. Ancak erkekler için tek parça bir kargo pantolon seçerseniz, üst kısma biraz cüretkarlık ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder