23 Ekim 2021 Cumartesi

KUMAŞ ALAN FİRMALAR. STOK KUMAŞ ALAN FİRMALAR STOK KUMAŞ ALANLAR

 KUMAŞ ALAN FİRMALAR. STOK KUMAŞ ALAN FİRMALAR STOK KUMAŞ ALANLAR

Nevresim kumaşı, bir takım seçerken kesinlikle önemli bir husustur, çünkü kumaşın türü ve kalitesi, uyku ve dinlenme rahatlığını doğrudan etkiler.

Peki aynı “ideal” kumaş ne olmalı?

Kumaş alanlar. Çok çeşitli malzemeler (saten, patiska, ipek, pamuk, tencel) dikkate alındığında bile, yumuşaklık, dayanıklılık, çekme ve deformasyona karşı direnç, nem düzenleyici ve nefes alabilirlik gibi ortak temel özelliklerin ayırt edilebileceğini unutmayın.

Ve buradan kısa ama önemli bir sonuç çıkıyor - yatak takımı için en iyi malzeme %100 doğal malzemedir. Ancak çok sayıda doğal yüksek kaliteli kumaş var, bu yüzden sizin için doğru olanı nasıl seçeceksiniz ve seçim neye bağlı?

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZ… www.kumas.org

Stok kumaş alanlar. Bir kumaş seçerken mevsimi, yatak odasındaki sıcaklık ve nemi ve elbette kişisel tercihleri ​​dikkate almak gerekir.

SATEN

Yatak için en iyi malzeme nedir?

Kumaş alanlar firmalar. İdeal oranlarda kalite/fiyat/görünüm özelliklerine sahip olan ve %100 pamuk ipliklerden üretilen belki de en ünlü nevresim kumaşıdır. Nevresimler için en iyi kumaşlardan biri olan ve en elit ve değerli saten olarak kabul edilen “makosatin” olarak adlandırılan bu doğal satendir. Birçok insan şu soruyu soruyor: Saten ve pamuk arasındaki fark nedir? Ve cevap basit - onları karşılaştırmaya gerek yok, çünkü pamuk satenin yapıldığı hammaddedir. Ve buna saten denir çünkü kumaşın saten bir iplik örgüsü vardır - kumaşı çok hoş ve parlak yapan özel bir iplik değişimi.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZ… www.kumas.org

Kumaş alanlar markasının tüm saten takımları uzun lifli macosatin'den yapılmıştır. Bu nedenle özel bir yumuşaklığa, ipeksi bir parlaklığa sahiptirler ve mükemmel nefes alabilirler, rahat bir uyku sağlarlar.

Bu arada, bu tür kitler tüm sezon olarak kabul edilir. Kumaş, sadece doğal malzemelerde mümkün olan mükemmel hava sirkülasyonu sayesinde yazın serin, kışın sıcak tutabilmektedir.

Çizgili saten

Bu, özelliklerinden daha önce bahsettiğimiz bir tür saten. Benzersizliği nedir? Çizgili saten, kelimenin tam anlamıyla "çizgili saten", macosatin'in tüm avantajlarına sahiptir, ancak şeritlerin taşması nedeniyle benzersiz ve zarif bir tasarım yaratan jakarlı iplik örgüsü ile ayırt edilir. Üstelik bu desen kumaşın ön ve arka yüzü tamamen aynı olduğu için çift taraflıdır.

Spot kumaş satın alanlar. Geleneksel olarak, birinci sınıf çizgili saten nevresimler lüks otellerin ayırt edici özelliğidir ve lüks ve emsalsiz kalite ile ilişkilendirilir. Spot kumaş alanlar marka atölyesinde, sekiz çekici renkte ayrı bir çizgili saten takım koleksiyonu ve ayrıca bireysel ürünler sunulmaktadır: çarşaflar, nevresim takımları, yastık kılıfları.

TÜM ÇEŞİTLERE BURADAN GÖZ ATINIZ… www.kumas.org

Spot kumaş alan firmalar,stok kumaş alan firma,top kumaş alan firmalar,top kumaş alan firmalar,parça kumaş alan firmalar,denim kumaş alan firmalar,penye kumaş alan firmalar,polar kumaş alan firmalar,astar alan firmalar,spot astar alanlar,spot polar,stok polar,parti polar,parti penye kumaş alan firmlar,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder